Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Camping in Groningen

Verheug jij je ook op een kampeervakantie midden in de natuur? Met alle rust en ruimte om je heen, maar toch dichtbij een gezellige studentenstad? Dan ben je bij Hof van Kolham aan het juiste adres. Onze camping Groningen biedt jou een veelzijdige vakantie in de prachtige Groningse natuur. Waar wacht je nog op?

Wat is jouw favoriete plek op onze camping Groningen?

Op onze camping in Groningen vind je diverse soorten kampeerplekken. Zo is er altijd wel eentje die bij jou past. Wat is jouw favoriete kampeerplek?

Onze back-to-basic natuurplekken zijn ideaal voor natuurliefhebbers. Je mist de luxe van bijvoorbeeld eigen water en stroom, maar kunt wel optimaal genieten van de natuur. Jouw tent staat hier namelijk prachtig onder de bomen. Je kampeert dus lekker in de natuur. Heerlijk... 

Wil je juist met een caravan of camper naar onze camping in Groningen komen? Dan kun je kiezen voor een basisplaats in het gras of voor een verharde camperplek. Op de basisplaats beschik je over een eigen stroomvoorziening van 10 ampère, op de camperplek bedraagt die maar liefst 16 ampère. Let op: voor welke plek je kiest, hangt onder andere van de grootte van jouw kampeermiddel af. Kleine caravans en campers kunnen op beide plekken terecht, maar grote alleen op de speciale camperplekken.

Kies je favoriete kampeerplek

Camping Groningen middenin prachtige natuur

Camping Groningen Hof van Kolham ligt middenin de prachtige natuur.

Zo grenzen we aan het natuurgebied ´t Roegwold. Dit natuurgebied biedt je een prachtige afwisseling van ruige natuur, open water, moeras en weide. Je komt hier veel kuddes tegen, bijvoorbeeld koeien en schapen. Door dit natuurgebied lopen diverse wandel- en fietspaden, zodat je elke dag een ander gedeelte kunt verkennen. Onze tip: het 750 meter lange houten vlonderpad. Dit pad loopt dwars door het moeras en is daarmee een onvergetelijke ervaring voor alle rustzoekers.

Een groter stuk natuur kun je verkennen door het Pronkjewailpad te lopen. "Pronkjewail" is Gronings voor parel. Dit wandelpad heet niet voor niets zo, want hij voert je langs de mooiste plekjes van onze provincie. Het Pronkjewailpad loopt recht langs camping Hof van Kolham, dus trek bij je tent of caravan je wandelschoenen maar gelijk aan!

We hebben nog meer tips voor fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wil je liever persoonlijk advies? Kom dan langs bij onze receptie. 

Alle tips voor de omgeving

gezellige camping Groningen

Geniet van onze faciliteiten

Op onze camping in Groningen kun je genieten van goede faciliteiten. Rust en natuur staan bij ons hoog in het vaandel, maar tevreden gasten zijn natuurlijk nog belangrijker. Daarom vind je bij ons een goed verzorgd sanitairgebouw. Hier kun je douchen, naar het toilet en de afwas doen. Ook zit hier een stortplaats voor het chemisch toilet van je camper.

Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kun je wandelen, maar ook fietsen of zelfs kanovaren. We snappen best dat je geen eigen kano mee kunt nemen. Daarom verhuren we deze. Je kunt zelfs mooie fietsen bij ons huren. 

Na een heerlijk luie dag op de camping Groningen of een tocht door de natuur wil je maar één ding: lekker eten! Ook dat kan. Strijk neer op ons terras of kom lekker droog binnen zitten. Wil je alleen een hapje en drankje? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Ontdek alle faciliteiten 

Kom je ook naar onze camping Groningen?

Ben jij net zo enthousiast over onze camping in de natuur als ons? Kies dan direct jouw favoriete kampeerplek en kom naar onze rustige camping in Groningen

Wist je trouwens dat onze camping Groningen ook erg geschikt is voor groepskamperen? Groepen zijn van harte welkom, maar wel buiten het normale kampeerseizoen. 

Boek je vakantie op onze camping Groningen