Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Rustige camping Nederland

Op zoek naar een rustige camping in Nederland waar je optimaal kunt genieten van je vakantie? Camping Hof van Kolham ligt in het rustige Kolham (Groningen), vlakbij Zuidlaren, Veendam en Hoogezand.

Bij ons staat optimale ontspanning en in alle rust genieten van een vakantie hoog in het vaandel. Tijdens een vakantie op onze rustige camping in Groningen ga je de aangename rust ongetwijfeld ervaren. Het is heerlijk! 

"Een kleinschalige camping. Rust voert hier de boventoon. Het terrein is mooi onderhouden. 't Roegwold natuurgebied ligt achter de camping en is de moeite waard voor een fiets of wandeltocht." - Marcel Kwint

BOEK ONZE RUSTIGE CAMPING IN NEDERLAND

Vakantie vieren op rustige camping in Nederland 

Natuurliefhebbers ervaren een vakantie op Camping Hof van Kolham op zijn best. Bij aankomst valt er gelijk een gevoel van rust over je heen en kan het puur ontspannen direct beginnen. De camping is gelegen in het bosrijke Kolham en heeft het ideale uitgangspunt om de directe omgeving te ontdekken.

Vakantie Noord-Nederland

Eén van de meest aangename voordelen van een vakantie op Camping Hof van Kolham: de camping grenst aan natuurgebied 't Roegwold. Voor jou als natuurliefhebber de ideale mogelijkheid om prachtige, lange wandel- of fietstochten te maken. Vanaf één van de drie kampeerplaatsen ben je zo in de prachtige natuur van Groningen. Heerlijk... 

Kamperen in het natuurrijke Groningen

Kamperen, het blijft uniek en bijzonder, vooral in het natuurrijke Groningen. Voor kampeer- en natuurliefhebbers, maar ook voor gezinnen met kinderen hebben wij diverse kampeerplaatsen in ons aanbod. Wij bieden jou de volgende kampeerplaatsen aan:

Basisplek; een rustig gelegen kampeerplaats voorzien van 10A stroom. Voor kampeerliefhebbers die een mooi plekje willen hebben, dat omringd is door veel groen, is de basisplek een goede keuze.

Rustige camping in Nederland

Natuurplek; voor de echte back-to-basic- kampeerders is de natuurplek op onze camping in het noorden een geschikte kampeerplek om optimaal te genieten van een kampeervakantie. De natuurplek is niet voorzien van een stroomaansluiting.  In alle rust genieten gebeurt ongetwijfeld op deze plek.

Camper- en caravanplek; speciaal voor camperaars hebben wij speciale kampeerplaatsen in ons aanbod. Deze kampeerplaatsen hebben een uniek plekje op de camping gekregen en zijn voorzien van 16A stroom. Daarnaast zijn de camper- en caravanplekken uitermate geschikt voor winterkamperen. 

Kies je favoriet 

Camping Noord-Nederland

Wat te doen op onze rustige camping in Nederland?

Wij vinden het erg belangrijk dat onze vakantiegasten optimaal kunnen genieten van hen vakantie. Op onze rustige camping in Nederland maken we je het dan ook graag gemakkelijk. Dankzij onze 'simpele' voorzieningen kan jij je hele vakantie kostelijk vermaken. Neem plaats op ons terras en geniet van een lekker hapje en drankje, ontdek de omgeving per kano (ook geschikt voor kinderen) of ga eropuit met de fiets. Wij raden je ongetwijfeld aan om de omgeving per fiets of kano te ontdekken. De vele riviertjes en wandel- en fietspaden brengen je naar de mooiste plekjes. Deze activiteiten zorgen voor een unieke vakantiebeleving!

Naast de voldoende mogelijkheden om jezelf te vermaken, is het op Camping Hof van Kolham ook mogelijk om deel te nemen aan diverse georganiseerde activiteiten. Regelmatig stellen wij een leuk dagprogramma samen met verschillende activiteiten voor jong en oud. 

Ben je met een grote groep op vakantie? Speciaal voor groepen vanaf 20 personen hebben wij diverse arrangementen.

Bekijk alle arrangementen

Met één stap bevind je je in de schitterende natuur

De directe omgeving van Camping Hof van Kolham ontdekken? Onze rustige camping in Nederland heeft daarvoor de perfecte uitgangspunt. Doordat de camping grenst aan natuurgebied 't Roegwold, ben je al binnen een aantal stappen in dit veelzijdige, maar vooral prachtige natuurgebied. In dit verrassende gebied kan je pas echt goed wandelen en fietsen... Zeker het verkennen waard vanaf onze rustige camping Nederland! 

Daarnaast heeft onze rustige camping een fijne ligging vlak bij Groningen en andere grote dorpen en steden. Hierdoor is het voor cultuurliefhebbers zeer aantrekkelijk om te kamperen op onze camping. Met ongeveer 25 minuten rijden bevind je je al in de binnenstad van deze historische stad. Meer weten over alle steden en dorpen in de omgeving van Camping Hof van Kolham? Klik op onderstaande link. Hier hebben wij voor onze vakantiegasten die er graag op uit gaan de leukste activiteiten, de meest interessante bezienswaardigheden en meer verzamelend. 

Ontdek de veelzijdige omgeving 

De leukste minicamping van Groningen

Op zoek naar een rustige camping in Nederland, dus een minicamping? Dan gaat jouw vakantietrip dit jaar naar Groningen! In deze noordelijke provincie is namelijk Camping Hof van Kolham gesitueerd. Een heerlijke camping in de natuur dat bij uitstek de leukste minicamping van Groningen is. Ruime kampeerplaatsen, een groene omgeving, ligging naast een natuurgebied, een rustige sfeer... Alles wijst uit dat wij de leukste minicamping van Groningen zijn! 

Komt u ook naar onze Camping Hof van Kolham? Bekijk dan snel de kampeermogelijkheden en leg uw vakantie vast. 

Boek een vakantie op onze rustige camping