Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Zomervakantie vieren in Groningen

Vier de zomervakantie 2024 in het prachtige Groningen, en in het bijzonder op Camping Hof van Kolham. Een camping die zowel een rustige als actieve vakantie mogelijk maakt. Met ruime kampeerplaatsen in de natuur en vele leuke groepsactiviteiten zoals kanovaren, een klimtoren beklimmen en boogschieten kan jij je zomervakantie invullen zoals jij dat graag wilt. Of duik de natuur in, het mooie Natuurgebied 't Roegwold ligt in 'onze achtertuin'. Een mooi gebied waar je met de hond heerlijk kan wandelen.

Doe eens gek, doe eens Groningen...

Kampeerplaatsen - Activiteiten - Zomervakantie boeken

 

Jouw zomervakantie in Groningen

In de zomervakantie naar onze camping in het noorden van Nederland? Dan weet je zeker dat je genoeg activiteiten kan doen. De vele leuke groeps- en kinderactiviteiten, bedrijfsuitjesmogelijkheden en arrangementen zorgen ervoor dat jong en oud een leuke dag bij ons tegemoet kan gaan.

Gedurende de zomerkan je:

  • Kanovaren;
  • Boogschieten;
  • Klimmen; 
  • Teambuildigdagen organiseren.

Zomervakantie activiteiten

Ook worden er in de zomervakantie leuke muziekoptredens gegeven. 

Alle activiteiten in de zomervakantie

In de zomer kamperen in de Groningse natuur

Geniet van een ontspannen kampeerervaring op onze minicamping in Groningen deze zomer. We hebben diverse kampeerplaatsen beschikbaar zoals een natuurplek, basic-kampeerplaats en een plek met al een ingerichte caravan. Deze kampeerplaatsen zijn perfect voor liefhebbers van rust en natuur.

Als je iets meer luxe wilt, raden we Glamping Groningen aan op Camping Hof van Kolham. Geniet in een luxe safaritent 6 personen met een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van Groningen. Onze safaritenten zijn nieuw en bieden veel comfort. Zien we jou deze zomer op minicamping Groningen?

Leuke activiteit gedaan? Toe aan een drankje! 

Je hebt net met je familie, vriendengroep of collega's een leuke dag gehad op onze camping. Een activiteit gedaan waarbij plezier vooropstond. Dan heb je natuurlijk wel een lekker drankje en hapje verdiend. Daarvoor hebben wij een leuk terras.

Als afsluiting gezellig groepskamperen

Dat kan ook op onze camping, gezellig als afsluiting van de dag met elkaar groepskamperen op een van de kampeervelden. De kampeervelden zijn lekker groot zodat je genoeg privacy en ruimte hebt. 

Groepskamperen Groningen

Maar ook... kinderfeestjes! 

Die worden ook gedurende de zomervakantie bij ons gehouden! Onze unieke locatie samen met de leuke activiteiten en de periode van het jaar zorgen ervoor dat kinderen op onze camping een onvergetelijke tijd beleven. 

Gebak, drinken, patat/snacks kunnen allemaal bijgeboekt worden. 

Bekijk alle kinderfeestjes

Zomervakantie boeken

Overnachten op onze rustige camping, een activiteit plannen, kinderfeestje organiseren of met het team werken aan de teambuilding? Voor elke gelegenheid kan je bij ons terecht. 

Contact opnemen - Zomervakantie boeken