Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Glamping Groningen

Glamping Groningen is dé manier om helemaal één te worden met natuur. Je bent van alle gemakken voorzien, verblijft in een sfeervolle ingericht tent voor 6 personen en heb alle ruimte om heerlijk vakantie te vieren. En dat allemaal in de Groningse natuur. Kom je gezellig luxe kamperen op onze camping in Groningen? Tot snel! 

  • Safaritenten voor 6 personen
  • Ligging aan de rand van de camping

Glamping Groningen

Naar onze safaritenten

Wat is glamping?

Glamping, oftewel glamorous camping, is een populaire manier van vakantie vieren geworden voor mensen die op zoek zijn naar een unieke ervaring in de natuur zonder afstand te doen van luxe en comfort. In plaats van een eenvoudige tent en een slaapzak, verblijf je in een ruime safaritent met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabele vakantie. Onze glampings in Groningen bieden deze ervaring en nog veel meer. 

Safaritenten in Groningen

Onze luxe safaritenten in Groningen zijn ideaal voor gezinnen of groepen vrienden en bieden ruimte aan maximaal zes personen. De tenten zijn o.a. voorzien van een tweepersoonsbed, twee stapelbedden en een keukentje. Buiten heb je een eigen veranda met comfortabele stoelen en uitzicht op de natuur.

Safaritent Groningen huren

Glamping Groningen ervaren? Doe eens gek, doe eens Groningen... Tot snel!

Safaritent Groningen met hond

De leukste activiteiten ondernemen vanuit je safaritent in Groningen

Groningen staat bekend als een provincie waar veel te doen is voor jong en oud. Van mooie bezienswaardigheden bewonderen tot een informatieve middag over de historie van Groningen, er is voor iedereen wat te doen. De leukste activiteiten hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  1. Groninger Museum: Bezoek het Groninger Museum, waar zowel kinderen als senioren kunnen genieten van verschillende kunsttentoonstellingen en interactieve displays. Het museum heeft ook speciale activiteiten en workshops voor kinderen.

  2. Buitencentrum Smeerling: Ga naar Buitencentrum Smeerling in Onstwedde, een prachtig natuurgebied waar kinderen en senioren kunnen genieten van wandelingen door de natuur, fietsen, picknicken en verschillende educatieve activiteiten.

  3. Familiepark Nienoord: Breng een bezoek aan Familiepark Nienoord in Leek, een attractiepark met diverse attracties en activiteiten voor kinderen en senioren. Hier vind je onder andere een speeltuin, een kinderboerderij en een museum.

  1. Het Groninger Landschap: Verken de natuur en het landschap van Groningen met Het Groninger Landschap. Ze organiseren regelmatig activiteiten, zoals natuurexcursies, wandelingen en fietstochten, die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  2. Klimcentrum Bjoeks: Voor de avontuurlijke types is er Klimcentrum Bjoeks in Groningen. Hier kunnen zowel kinderen als senioren genieten van indoor klimactiviteiten onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  3. Bezoek de stad Groningen: Maak een uitstapje naar de stad Groningen, waar zowel kinderen als senioren kunnen genieten van winkelen, het bezoeken van bezienswaardigheden zoals de Martinitoren, en ontspannen in een van de vele parken.

Ontdek Groningen

Luxe kamperen in het hoge noorden bij Camping Hof van Kolham

Stel je eens voor: je wordt wakker in een comfortabel ingerichte safaritent, omringd door het prachtige Groningse platteland. Je rekt je uit op je heerlijke bed en opent de luifels naar je eigen terras, waar je geniet van een ontbijt met een mooi uitzicht. Dat is glamping Groningen, heerlijk samen met je gezin of vrienden genieten van alle moderne voorzieningen en het gevoel van kamperen in de natuur. Zien we jou op Camping Hof van Kolham voor een heerlijke glamping Groningen? We kijken ernaar uit u te begroeten.

Glamping Groningen boeken