Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Glamping Groningen

Glamping Groningen is dé manier om helemaal één te worden met natuur. Je bent van alle gemakken voorzien, verblijft in een sfeervolle ingericht tent voor 6 personen en heb alle ruimte om heerlijk vakantie te vieren. En dat allemaal in de Groningse natuur. Hoe fijn!?

  • Safaritenten voor 6 personen
  • Ligging aan de rand van de camping
  • Nieuw in 2023

Glamping Groningen uitzicht

>>> Naar onze safaritenten

Wat is glamping?

Glamping, oftewel glamorous camping, is een populaire manier van vakantie vieren geworden voor mensen die op zoek zijn naar een unieke ervaring in de natuur zonder afstand te doen van luxe en comfort. In plaats van een eenvoudige tent en een slaapzak, verblijf je in een ruime safaritent met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabele vakantie. Onze glampings in Groningen bieden deze ervaring en nog veel meer. 

Safaritenten in Groningen

Onze luxe safaritenten in Groningen zijn ideaal voor gezinnen of groepen vrienden en bieden ruimte aan maximaal zes personen. De tenten zijn o.a. voorzien van een tweepersoonsbed, twee stapelbedden en een keukentje. Buiten heb je een eigen veranda met comfortabele stoelen en uitzicht op de natuur.

Glamping Groningen ervaren? Doe eens gek, doe eens Groningen... Tot snel!

Luxe kamperen in het hoge noorden bij Camping Hof van Kolham

Stel je eens voor: je wordt wakker in een comfortabel ingerichte safaritent, omringd door het prachtige Groningse platteland. Je rekt je uit op je heerlijke bed en opent de luifels naar je eigen terras, waar je geniet van een ontbijt met een mooi uitzicht. Dat is glamping Groningen, heerlijk samen met je gezin of vrienden genieten van alle moderne voorzieningen en het gevoel van kamperen in de natuur.

Glamping Groningen boeken