Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Een prachtige camping in Noord Nederland

Dichtbij Groningen ligt onze prachtige camping in Noord Nederland! Omringd door de natuur, veel fietsennetwerken, wandelknooppunten en leuke dorpjes is onze camping in Noord Nederland dé perfecte uitvalsbasis om op stap te gaan.

Heb je zin in om wat cultuur te snuiven, een dagje te gaan shoppen of wil jij een lange fietstocht maken? Vanaf onze minicamping in Groningen kan je gaan en staan waar je wilt!

Back-to-basic op onze camping in Noord Nederland

Onze camping in Noord Nederland is een geweldige plaats voor de natuurliefhebber! Onze kampeerplekken zijn namelijk omgeven door veel groen.

Op camping Hof van Kolham kun je genieten van veel privacy wat zorgt voor een relaxte vakantie. Hierdoor kan je goed tot rust komen. De meeste kampeerplekken hebben stroomvoorziening, behalve onze back-to-basic natuurplekken

Wil je op jouw vakantie even weg van de drukte en hectiek? Geen gebruik maken van luxe voorzieningen of andere hulpmiddelen? Is het jouw doel om één te worden met de natuur? Dan is, als jouw hartje hier sneller van tekeer gaat, dit echt iets voor jou. Zet je tentje op en klaar is kees. Kamperen in de natuur zonder poespas of ook wel back-to-basic!

Liever een basisplek of wat luxer?

Op onze camping in Noord Nederland kan je ook kiezen uit basisplekken en camper & caravanplekken. De basisplekken zijn uitermate geschikt voor tenten en kleine campers. Je hebt hier stroomvoorziening (10A stroom) en genoeg groen om je heen. Dit zorgt ervoor dat jij de buren niet kan zien en vice versa. Hierdoor wordt je privacy bewaakt.

Een type persoon die iets meer houdt van luxe? Dan is een camper & caravanplek meer iets voor jou. Met een verharde ondergrond, speciaal voor campers, en 16A stroom kan je genieten van een relaxte kampeervakantie.

Er is genoeg stroom om meerdere apparaten aan te sluiten zodat je in de ochtend onder het genot van een kop koffie de krant op je telefoon of tablet kan lezen. Ervaar dat kampeergevoel op onze camping in Noord Nederland, maar dan met een klein beetje luxe van thuis. 

Boek hier jouw favoriete kampeerplek!

Simpel, maar heel goed!

De voorzieningen waarvan je gebruik kan maken op onze camping in Noord Nederland zijn simpel, maar wel heel goed. De focus ligt bij ons meer op het genieten van al dat mooie natuurschoon wat om ons heen ligt.

Een schitterende ligging waarvan, zowel gebruikt gemaakt als genoten van moet worden. Dit staat bij ons hoog in het vaandel! Op onze camping in Noord Nederland vindt je onder andere onderstaande geweldige voorzieningen:

  • Een dagelijks goed schoon gehouden sanitairgebouw met onder andere toiletten, douches en afwasmogelijkheden.
  • Een kleine, maar heel gezellige horecagelegenheid met een schitterend gelegen terras.
  • Een WiFi-netwerk waarvan je gratis gebruik kan maken.
  • Een kanoverhuurservice.
  • Een stortplaats waar jij jouw chemisch toilet kan legen. 
  • Een fietsverhuurservice via een plaatselijk bedrijf die jouw fiets naar je toe brengt en ook weer ophaalt.

Een kampeerplaats op onze camping Noord Nederland

Ontdek Noord Nederland!

We noemen het gekscherend onze achtertuin, maar het Natuurgebied 't Roegwold ligt tegen onze camping in Groningen aan. Dit is een heel mooi natuurgebied om lekker doorheen te wandelen of te fietsen.

Vanaf onze camping loop je er zo in. Een open en afwisselend gebied met open water, graslanden, moerassen en weidse uitzichten. Met zonsondergang een prachtig plaatje die je niet meer van je netvlies zal krijgen!

Ben je naar onze camping in Noord Nederland gekomen om lekker uit te waaien of om mooie wandel- of fietstochten te maken? Rondom onze camping liggen enorm veel wandel- en fietsroutes.

Neem bijvoorbeeld het Pronkejwailpad. Deze wandelroute leidt je langs de meest mooie plekjes van Groningen. Een echte aanrader, maar er zijn nog veel meer routes.  Stippel er op deze pagina één voor jezelf uit. Een verkeerde keuze valt er niet te maken.

Een dagje shoppen of nodigt het weer uit om een terrasje te pakken? Op maar 15 kilometer, van onze camping in Noord Nederland, ligt de grote studentenstad Groningen.

Vanaf onze camping in Noord Nederland is Groningen niet alleen met de auto, maar ook met de fiets goed te bereiken! De ideale plek om jouw kledingkast aan te vullen, een terrasje te pakken of gewoon om doorheen te wandelen. Klik hieronder om te zien wat de omgeving nog meer voor je in petto heeft!

Ontdek de omgeving

Verzeker jezelf van een plek op onze camping in Noord Nederland

Enthousiast geworden na het lezen en zien van onze mooie kampeerplekken? Boek dan hieronder jouw favoriete plek op onze kindvriendelijke camping in Groningen!

Wacht niet te lang want op onze minicamping hebben wij maar een select aantal kampeerplekken. Weer er snel bij en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie bij ons in Groningen! 

Stel hier jouw plek veilig