Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Minicamping Groningen

Op zoek naar een gemoedelijke minicamping in Groningen? Heerlijk recreëren in het groen en ontspannen? Kom vakantie vieren op Camping Hof van Kolham! Onze kleinschalige camping in de provincie Groningen biedt iedere vakantieganger ruime en fijne kampeerplaatsen aan, met ieder een eigen karakter. Doe eens gek, doe eens Groningen... 

Nieuw: sfeervolle safaritenten voor 6 personen.

Avontuurlijk kamperen in Groningen

Wat een gezelligheid op de camping. Er komen zoveel verschillende caravans op ons terrein, het is superleuk om te zien!

Boek mijn vakantie

Minicamping in Groningen: buitengewoon genieten

Camping Hof van Kolham, gelegen in het bruisende dorpje Kolham, heeft in haar aanbod diverse kampeerplaatsen midden in de natuur. Voor natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen is onze camping bij uitstek een fijne plek om te verblijven. Op onze rustig gelegen camping word je helemaal één met de natuur en beleef je ongetwijfeld het 'ultieme' kampeergevoel. Puur genieten dus! Daarnaast beschikt onze kleinschalige camping in Groningen over onder andere een gezellige horecagelegenheid met terras en kun je tijdens je vakantie kosteloos van onze WiFi gebruikmaken. Videobellen maar...

Kamperen in de Groningse natuur

In alle rust kamperen in de Groningse natuur? Op Camping Hof van Kolham ervaar je een kampervakantie als nooit tevoren! Door de prachtige ligging naast natuurgebied 't Roegwold, heeft onze camping een uitstekende uitvalsbasis om de verrassende natuur te verkennen. De kampeerplaatsen zijn volledig omgeven door veel groen, waardoor je vanaf je eigen kampeerplaats optimaal kunt genieten van de natuur en volledig kunt ontspannen. Een heerlijke en relaxte vakantie beleef je op onze minicamping in Groningen! In ons aanbod vind je de volgende kampeerplaatsen:

Recreëren in Groningen met je eigen camper of caravan? Camping Hof van Kolham beschikt over meerdere camper- en caravanplekken voor de wat luxere kampeerder. Dit zijn verharde plekken, speciaal geschikt voor campers en caravans. Tevens zijn deze plaatsen geschikt voor het winterkamperen. 

Boek jouw favoriete kampeerplaats

In de zomer naar onze minicamping Groningen?

In de zomervakantie is er niets heerlijker dan kamperen op Camping Hof van Kolham. Onze camping staat bekend om zijn rustige sfeer en biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur. Het is een plek waar je 's ochtends wakker wordt met het vrolijke gefluit van vogels en de warme gloed van de opkomende zon die door je tent schijnt. Zien we jou in de zomervakantie?

Groepskamperen in Groningen

Samen met je vrienden, collega's of familie groepskamperen in Groningen? Ontdek de mogelijkheden van Groepscamping Hof van Kolham! Op onze unieke locatie in een bosrijke omgeving kampeer je gezellig met z'n allen. 

Of je nu in alle rust wilt ontspannen, helemaal één wilt worden met de natuur of activiteiten wilt ondernemen; tijdens een weekend of vakantie groepskamperen op onze camping in Groningen is het allemaal mogelijk. 

Let op: groepskamperen is enkel buiten het reguliere kampeerseizoen mogelijk.

Wat te doen op onze minicamping in Kolham?

Om jou te kunnen voorzien van een onbezorgde en heerlijke vakantie, heb je tijdens je vakantie op onze minicamping in Groningen diverse mogelijkheden om jezelf te vermaken. Zo vind je op de camping een gezellige horecagelegenheid met terras, verhuren wij kano's en kun je middels een lokaal bedrijf fietsen huren. Zij brengen je gehuurde fiets op de camping en halen de fiets(en) ook weer op. Dat laatste kan tijdens je vakantie nog weleens van pas komen. Door de prachtige ligging aan de NAP-fietsroute LF9 en het wandel- en fietsroutenetwerk van Groningen trek je er gemakkelijk met de fiets of te voet uit. Geniet tijdens je wandel- of fietstocht door de natuur van de flora en fauna en het waterrijke gebied. Een unieke ervaring op zich! 

Minicamping Groningen

Groepsactiviteiten bij Hoogezand

Naast dat wij over een aantal aangename voorzieningen beschikken, organiseren wij voor groepen vanaf 10 personen ook leuke outdooractiviteiten met een avontuurlijk karakter. Per doelgroep hebben wij speciale programma's, zodat iedereen een gezellige middag kan beleven. Net zo fijn! 

Maar we hebben meer... 

Wij proberen iedereen een zo leuk mogelijke vakantie op onze camping te bezorgen en organiseren dan ook leuke indoor activiteiten zoals binnen-speelarrangementen, een pubquiz, muziekoptredens met open podium en nog veel meer! Kom jij ook gezellig meedoen? 

Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor een bedrijfs- of teambuildingdag, kinderfeestjes en sportdagen. Lees hier meer over onze locatie.

Onze minicamping in Groningen heeft de perfecte uitvalsbasis

Tijdens je vakantie de omgeving van onze minicamping in Groningen ontdekken? Wij raden je dan zeker aan om eens een kijkje te nemen in onze achtertuin. Hier ligt namelijk het veelzijdige natuurgebied 't Roegwold waar je lekker kunt wandelen en fietsen. Of wat dacht je van een bezoek aan Groningen? Op minder dan een half uur rijden bevind je je al in het hart van deze bruisende stad. 

Meer weten over de omgeving en alle mogelijkheden? Klik hieronder voor een compleet overzicht van alle leuke uitjes, bezienswaardigheden en meer. 

Ontdek de omgeving 

Boek onze minicamping in Groningen

Wil jij als fervente kampeerder ook kunnen genieten van de verrassende natuur? Boek dan nu een vakantie op onze minicamping in Groningen en ga een heerlijke, onbezorgde vakantie tegemoet. Tot snel!

Boek nu

Honden welkom op de minicamping in Groningen

Wat is een vakantie nu zonder je trouwe vriend? Precies! Een vakantie is voor je huisdier ook een werkelijk uitstapje. Een andere omgeving, nieuwe hondenvriendjes en wandelingen in de natuur maken het een prachtige beleving. Heeft u 2 honden? Per plaats kun je maximaal twee huisdieren meenemen, zo blijft er niemand achter.

Wat is de leukste minicamping van Groningen?

Met faciliteiten en groepsactiviteiten voor jong en oud is Camping Hof van Kolham bij uitstek de leukste minicamping van Groningen. Jong en oud beleeft hier ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

Welke minicamping is dichtbij een natuurgebied gelegen?

Op zoek naar een camping die dichtbij een groot en gevarieerd natuurgebied is gelegen? Dan is Camping Hof van Kolham, met een aangrenzende ligging aan Natuurgebied 't Roegwold, precies waarnaar je op zoek bent!

Op welke minicamping in Groningen kan ik ruim kamperen?

Camping Hof van Kolham is daarvoor de ideale camping in Groningen. Alle kampeerplaatsen op onze natuurrijke camping zijn namelijk heel ruim en met groen omgeven.