Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur, een leuke en aangename kampeermogelijkheid voor iedere vakantieganger. Op Camping Hof van Kolham, een rustige camping bij Zuidlaren, Windschoten en Veendam, komen meerdere elementen van kamperen in de natuur bij elkaar. Op deze minicamping in Groningen ervaar je een kampeervakantie op zijn best! 

Kamperen in de natuur van Groningen

Ben je nog erg aan het twijfelen waar jij je kampeervakantie in Nederland wilt doorbrengen? Na het lezen van de voordelen van kamperen in de natuur op onze camping in Groningen ben je helemaal om! 

In alle rust kamperen en optimaal kunnen genieten van de natuur staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dan ook dat jij als fervente kampeerder op onze camping alle ruimte krijgt om je vakantie naar eigen wens in te vullen. Kampeer jij liever op onze basic kampeerplaats? Of houd jij graag van back to basic kamperen en kies je voor onze natuurplek? Wij laten de keuze volledig aan jou over! 

Basicplek op onze minicamping in Groningen

Voor de algemene kampeerliefhebbers beschikken wij over diverse basisplaatsen, met ieder een prachtige ligging in de natuur. Dit zijn ruim opgezette plaatsen voor de hedendaagse kampeerder, die graag met zijn eigen kampeermiddel op vakantie gaat. Daarnaast zijn de basisplaatsen voorzien van 10A stroom en geniet je van de rust, ruimte en uiteraard het vele groen om je heen. 

Dé kampeerplek voor de fervente kampeerders

Word jij graag echt één met de natuur? En kampeer je het liefst op kampeerplaatsen zonder stroom? Dan hebben wij speciaal voor jou een bijzondere kampeerplek in ons aanbod, een natuurplek. Dit zijn simpelweg basic kampeerplaatsen, maar dan zonder stroomvoorziening en op een nog natuurrijkere plek gelegen. Geen poespas, gewoon even lekker genieten van de rust, natuur en ontspanning... Heerlijk!

Boek je favoriet

Iedereen is welkom om te kamperen in de natuur

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een heerlijke vakantie tegemoet kan gaan op onze minicamping in Groningen. En daarom beschikken wij naast de algemene kampeerplaatsen ook over diverse camper- en caravanplekken. Dit zijn verharde kampeerplekken, voorzien van 16A stroom en geschikt voor het winterkamperen. 

Veelzijdige voorzieningen aanwezig 

Bij het optimaal kunnen genieten van een vakantie kunnen veelzijdige voorzieningen uiteraard niet ontbreken. Tijdens je vakantie op onze camping in Groningen kan je dan ook van vele voorzieningen gebruikmaken. Zo is op onze camping een goed verzorgd sanitairgebouw, een gezellige horecagelegenheid met terras en kun je dankzij onze eigen kanoverhuur de omgeving per kano ontdekken. 

Benieuwd naar alle voorzieningen op Camping Hof van Kolham? Wij hebben een compleet overzicht voor je gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van alle voorzieningen op onze camping. Klik hieronder voor het complete overzicht.

BEKIJK ALLE VOORZIENINGEN 

Kamperen in de natuur

Activiteiten voor jong en oud

Uiteraard zorgen de hierboven genoemde voorzieningen niet alleen voor een heerlijke vakantie. Hier is meer voor nodig. Tijdens je verblijf kun je regelmatig leuke georganiseerde activiteiten verwachten zoals kanoën, een pub quiz, muziekoptredens en nog veel meer. 

Kinder- en buitenactiviteiten in Groningen

Ook voor een bedrijfs- of teambuildingdag, kinderfeestjes en sportdagen ben je bij ons aan het juiste adres. Lees er hier meer over.

De natuur is prachtig en veelzijdig

Ga jij tijdens je vakantie er ook graag op uit? En vind jij je rustmomentje tijdens een lange wandel- of fietstocht? Dankzij onze prachtige ligging naast natuurgebied 't Roegwold kan jij er op ieder moment lekker op uit gaan. Dit gebied is zeer verrassend en door de afwisseling van graslanden, moerassen en ruige natuur anders dan andere natuurgebieden. Daarnaast heeft dit natuurgebied een zeer gevarieerd en uitgebreid wandel- en fietsnetwerk, waardoor je het gebied op zijn best kunt ontdekken. Tijdens je verblijf raden wij je zeker aan om dit natuurgebied eens te ontdekken. 

Meer weten over de natuur? Op onze omgeving-pagina hebben wij tal van leuke steden, bezienswaardigheden en wandel- en fietsroutes verzameld, zodat jij binnen no-time van alles weten over de veelzijdige omgeving van onze camping. 

Boek jouw kampeervakantie