Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur, een leuke en aangename kampeermogelijkheid voor iedere vakantieganger. Op Camping Hof van Kolham, een rustige camping in het noorden van Nederland, komen meerdere elementen van kamperen in de natuur bij elkaar. Op deze minicamping in Groningen ervaar je een kampeervakantie op zijn best! 

"Fantastisch...doe eens gek doe eens Groningen, leuke camping, alle voorzieningen zijn hier aanwezig, direct aan een mooi natuurgebied waar je alles vind voor een mooie wandeling. Honden zijn welkom en een klein vuurtje mag. Mogelijkheden genoeg." - Fam. Willemsen

Nieuw: sfeervolle safaritenten voor 6 personen.

Boek direct

Kamperen in de natuur van Groningen

Ben je nog erg aan het twijfelen waar jij je kampeervakantie in Nederland wilt doorbrengen? Na het lezen van de voordelen van kamperen in de natuur op onze natuurcamping in Groningen ben je helemaal om! 

Kamperen in Groningen

In alle rust kamperen en optimaal kunnen genieten van de natuur staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dan ook dat jij als fervente kampeerder op onze camping alle ruimte krijgt om je vakantie naar eigen wens in te vullen. Kampeer jij liever op onze basic kampeerplaats? Of houd jij graag van back to basic kamperen en kies je voor onze natuurplek? Wij laten de keuze volledig aan jou over! 

Basicplek op onze minicamping in Groningen

Voor de algemene kampeerliefhebbers beschikken wij over diverse basisplaatsen, met ieder een prachtige ligging in de natuur. Dit zijn ruim opgezette plaatsen voor de hedendaagse kampeerder, die graag met zijn eigen kampeermiddel op vakantie gaat. Daarnaast zijn de basisplaatsen voorzien van 10A stroom en geniet je van de rust, ruimte en uiteraard het vele groen om je heen. 

Dé kampeerplek voor de fervente kampeerders

Word jij graag echt één met de natuur? En kampeer je het liefst op kampeerplaatsen zonder stroom? Dan hebben wij speciaal voor jou een bijzondere kampeerplek in ons aanbod, een natuurplek. Dit zijn simpelweg basic kampeerplaatsen, maar dan zonder stroomvoorziening en op een nog natuurrijkere plek gelegen. Geen poespas, gewoon even lekker genieten van de rust, natuur en ontspanning... Heerlijk!

Kamperen in de natuur met je eigen camper of caravan? Kom gezellig naar onze camping in Noord-Nederland en geniet van een kampeervakantie zoals jij die voor ogen hebt.

Boek mijn favoriet

Iedereen is welkom om te kamperen in de natuur

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een heerlijke vakantie tegemoet kan gaan op onze minicamping in Groningen. En daarom beschikken wij naast de algemene kampeerplaatsen ook over diverse camper- en caravanplekken. Dit zijn verharde kampeerplekken, voorzien van 16A stroom en geschikt voor het winterkamperen.

Kamperen in de natuur

Avontuurlijk kamperen Groningen

Maar ook... glamping in Groningen

Kamperen in de natuur, het is heerlijk. Maar wat dacht je van kamperen in de natuur en eersteklas voorzieningen bij de hand te hebben? Dat heet natuurlijk glamping. Glamping is een luxe kamperen in een safaritent en alle voorzieningen dichtbij hebben. Zo kan je tijdens je glampingvakantie in Groningen comfortabel koken, overnachten en zitten. En... je hebt een prachtig uitzicht op de Groningse weilanden. Superleuk!

Camping met fijne kampeervoorzieningen 

Bij het optimaal kunnen genieten van een vakantie kunnen veelzijdige voorzieningen uiteraard niet ontbreken. Tijdens je vakantie op onze camping in Groningen kan je dan ook van vele voorzieningen gebruikmaken. Zo is op onze camping een goed verzorgd sanitairgebouw, een gezellige horecagelegenheid met terras en kun je dankzij onze eigen kanoverhuur de omgeving per kano ontdekken. 

Benieuwd naar alle voorzieningen op Camping Hof van Kolham? Wij hebben een compleet overzicht voor je gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van alle voorzieningen op onze camping. Klik hieronder voor het complete overzicht.

BEKIJK ALLE VOORZIENINGEN 

Activiteiten voor jong en oud

Uiteraard zorgen de hierboven genoemde voorzieningen niet alleen voor een heerlijke vakantie. Hier is meer voor nodig. Tijdens je verblijf kun je regelmatig leuke georganiseerde activiteiten verwachten zoals kanoën, een pub quiz, muziekoptredens en nog veel meer. 

Kinder- en buitenactiviteiten in Groningen

Ook voor een bedrijfs- of teambuildingdag, kinderfeestjes en sportdagen ben je bij ons aan het juiste adres. Lees er hier meer over.

De natuur is prachtig en veelzijdig

Ga jij tijdens je vakantie er ook graag op uit? En vind jij je rustmomentje tijdens een lange wandel- of fietstocht? Dankzij onze prachtige ligging naast natuurgebied 't Roegwold kan jij er op ieder moment lekker op uit gaan. Dit gebied is zeer verrassend en door de afwisseling van graslanden, moerassen en ruige natuur anders dan andere natuurgebieden. Daarnaast heeft dit natuurgebied een zeer gevarieerd en uitgebreid wandel- en fietsnetwerk, waardoor je het gebied op zijn best kunt ontdekken. Tijdens je verblijf raden wij je zeker aan om dit natuurgebied eens te ontdekken. 

De leukste activiteiten in Groningen

Meer weten over de natuur? Op onze omgeving-pagina hebben wij tal van leuke steden, bezienswaardigheden en wandel- en fietsroutes verzameld, zodat jij binnen no-time van alles weten over de veelzijdige omgeving van onze camping. 

Kanovaren in Groningen

Kom je gezellig kamperen in de natuur? Klik hieronder op 'Boek mijn kampeervakantie' en leg jouw kampeervakantie in Groningen in een handomdraai vast! 

"Fantastisch leuke camping grenzend aan natuurgebied Roegwold. 15 kilometer van Groningen (prachtige fietsroute). Heel origineel sanitair in omgebouwde paardenstal. We komen zeker terug! Geschiktheid voor honden: Heerlijk met de hond wandelen ik aangrenzend natuurgebied Roegwold." - Jan Willem Smeenk

Boek mijn kampeervakantie 

 

Waar kamperen in de natuur?

Kamperen in de natuur is natuurlijk wat iedere kampeerder graag wilt. Tijdens een kampeervakantie op Camping Hof van Kolham komt dit helemaak tot zijn recht. Kampeer zonder voorzieningen op de basis kampeerplaats. Je wordt helemaal één met de natuur...

Waar kan ik kamperen zonder stroom?

In Groningen, en in het bijzonder op Camping Hof van Kolham. De natuurplek op deze camping is een kampeerplaats zonder stroom en ideaal voor een echte back-to-back vakantie. 

Wat is het mooiste natuurkampeerterrein van Groningen?

Zoek je een heel mooi natuurkampeerterrein in Groningen? Met een prachtig bebost terrein en een ligging tegen Natuurgebied 't Roegwold heeft Camping Hof van Kolham het mooiste natuurkampeerterrein van Groningen.