Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Een stoer en leuk kinderfeestje in Groningen

Een kinderfeestje in Groningen organiseren, maar dan net even iets anders? Neem alle vrienden en vriendinnen mee naar Ecomotion voor een uniek en superstoer feestje!

Geen koekhappen, ezeltje-prik, zakdoekje leggen, maar wij organiseren activiteiten, zoals mountainbiken of boogschieten! Wij hebben hele leuke arrangementen voor verschillende leeftijdsgroepen. Lees hieronder verder om hierover meer te weten te komen!

Ja, ik ben benieuwd!

Het leukste kinderfeestje van Groningen

Een stoer kinderfeestje in Groningen organiseren? Dan zit je op onze minicamping in Groningen goed. Onze kinderfeestjes zijn een succes garantie en bij ons is er voor ieder wel wat wils. Wij hebben een creatief en actief programma waarvan de kinderen helemaal weg zijn. 

Wij organiseren kinderfeestjes in Groningen voor kinderen vanaf 3 tot en met 14 jaar. Voor verschillende leeftijdsgroepen hebben wij speciale arrangementen! Hieronder zetten wij ze je voor je op een rijtje.

Welk kinderfeestje kies jij?

Een kinderfeestje in Groningen organiseren voor de allerkleinsten? Voor kinderen of voor tieners? Bij ons is het allemaal mogelijk. Voor iedere leeftijdsgroep organiseren wij een op maat gemaakt kinderfeestje in Groningen. 

Een feestje voor de allerkleinsten

Ook de kabouters kunnen hun kinderfeestje in Groningen vieren. Wij hebben een arrangement voor de leeftijdsgroep van 3 tot en met 6 jaar. Bij het dorpje Kolham ligt het kabouterpad van staatsbosbeheer.

De allerkleinsten volgen dit pad en hierbij krijgen ze een rugzak met veel lekkers, een rode puntmuts en hun wangen worden rood geschminkt. Dit ziet er geweldig uit! 

Tijdens deze tocht krijgen de kabouters allemaal kabouteropdrachten. Een gegarandeerd leuk kinderfeestje in Groningen!

Onze Ridder Kids Klim & Boog Party's

Met deze kinderfeestjes gaan we terug naar de Middeleeuwen! Met de Ridders Klim Party (8 tot 13 jaar) bouwen de kinderen een katapult en deze mogen ze ook daadwerkelijk schieten. Het schieten is altijd een hoogtepunt voor de kinderen!

Ook moeten ze een toren beklimmen van 12 meter hoog. Een leuke uitdaging die onder begeleiding wordt uitgevoerd en 100% veilig is. Zo liggen er bijvoorbeeld heel veel luchtkussens.

Met de Ridder Kids Boog Party (9 tot 13 jaar) mogen de kinderen ook een katapult vuren, maar daarna gaan ze niet klimmen want ze gaan boogschieten!

Na het vuren van de katapult mogen ze als echte boogschutters uit de Middeleeuwen hun pijlen gaan vuren op speciale doelwitten. Hierbij worden ze geholpen door een echte boogschutter uit de Middeleeuwen.

De boogschutter verklapt aan de kinderen zijn speciale techniek zodat ze extra goed kunnen schieten. Een kinderfeestje in Groningen die bij ons veel wordt geboekt.

Lekker survivallen! 

Tijdens dit kinderfeestje in Groningen (7 tot 13 jaar) gaan de kinderen vlotten bouwen, varen en broodbakken op kampvuur. Een leuk samenspel waar de kinderen ook direct leren samenwerken.

Hierbij worden de kinderen los gelaten en krijgen ze vrij spel. Heel erg leuk om te doen en om te zien!

Met ze allen het water op

Kanovaren op een kinderfeestje? Nergens kan je dat beter in Groningen! De kinderen krijgen korte instructies en mogen daarna het water op.

Let op: Tot en met 14 jaar moet dit onder begeleiding gebeuren. Meer informatie hierover vindt je op deze pagina.

Kinderen schieten pijl en boog op een kinderfeestje in Groningen

Niet alleen organiseren wij kinderfeestjes in Groningen!

Ook verzorgen wij andere leuke en bijzondere evenementen. Wil je bijvoorbeeld sporten met je bedrijf voor een stukje teambuilding? Geen probleem! Een trouwerij met een leuke band? Dat kan!

Een sportdag organiseren voor jouw school? Wij doen het allemaal want bij ons is namelijk alles bespreekbaar!

Overnachten op onze minicamping 

Organiseer je een weekendje weg, moeten mensen van veraf komen of vindt je het gewoon lekker om niet na een lange dag de auto in te stappen? Je kunt ook overnachten op onze camping in Noord Nederland! Klik hieronder om een kampeerplek naar wens te boeken.

Ja, ik wil graag overnachten

Iedereen praat er nog lang over na!

Een kinderfeestje in Groningen organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zit je bij ons goed!

Boek hieronder een arrangement naar wens. Ieder arrangement heeft zijn eigen charme en unieke karakter, maar één ding hebben ze met elkaar in gemeen en dat is dat ze allemaal enorm leuk zijn! 

Boek hier jouw kinderfeestje in Groningen