Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Een stoer en leuk kinderfeestje in Groningen

Een kinderfeestje in Groningen organiseren, maar dan net even iets anders? Neem alle vrienden en vriendinnen mee naar Ecomotion/Camping Hof van Kolham voor een uniek, superstoer en creatief kinderfeestje in Groningen. 

Geen koekhappen, ezeltje-prik, zakdoekje leggen, maar wij organiseren activiteiten, zoals mountainbiken of boogschieten! Wij hebben hele leuke arrangementen voor verschillende leeftijdsgroepen. 

Ja, ik ben benieuwd!

Het leukste kinderfeestje van Groningen

Een stoer kinderfeestje in Groningen organiseren? Dan zit je op onze minicamping in Groningen goed. Onze kinderfeestjes zijn een succes garantie en bij ons is er voor ieder wel wat wils. Wij hebben een creatief en actief programma waarvan de kinderen helemaal weg zijn. 

Wij organiseren kinderfeestjes in Groningen voor kinderen vanaf 3 tot en met 14 jaar. Voor verschillende leeftijdsgroepen hebben wij speciale arrangementen! Hieronder zetten wij ze je voor je op een rijtje.

Welk kinderfeestje kies jij?

Een kinderfeestje in Groningen organiseren voor de allerkleinsten? Voor kinderen of voor tieners? Bij ons is het allemaal mogelijk. Voor iedere leeftijdsgroep organiseren wij een op maat gemaakt kinderfeestje in Groningen. 

Een feestje voor de allerkleinsten

Ook de kabouters kunnen hun kinderfeestje in Groningen vieren. Wij hebben een arrangement voor de leeftijdsgroep van 3 tot en met 6 jaar. Bij het dorpje Kolham ligt het kabouterpad van staatsbosbeheer.

De allerkleinsten volgen dit pad en hierbij krijgen ze een rugzak met veel lekkers, een rode puntmuts en hun wangen worden rood geschminkt. Tijdens deze tocht krijgen de kabouters allemaal kabouteropdrachten.  Dit ziet er geweldig uit! 

Op zoek naar een kinderfeestje in Groningen tot 8 jaar? Camping Hof van Kolham denkt graag met je mee, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Onze Ridder Kids Klim & Boog Party's

Met deze kinderfeestjes gaan we terug naar de Middeleeuwen! Met de Ridders Klim Party (8 tot 13 jaar) bouwen de kinderen een katapult en deze mogen ze ook daadwerkelijk schieten. Het schieten is altijd een hoogtepunt voor de kinderen!

Ook moeten ze een toren beklimmen van 12 meter hoog. Een leuke uitdaging die onder begeleiding wordt uitgevoerd en 100% veilig is. Zo liggen er bijvoorbeeld heel veel luchtkussens.

Pijl en boogschieten tijdens het kinderfeestje

Met de Ridder Kids Boog Party (9 tot 13 jaar) mogen de kinderen ook een katapult vuren, maar gaan ze daarna gezellig booschieten. Wie schiet de pijl als eerste in de roos?

Na het vuren van de katapult mogen ze als echte boogschutters uit de Middeleeuwen hun pijlen gaan vuren op speciale doelwitten. Hierbij worden ze geholpen door een echte boogschutter uit de Middeleeuwen.

De boogschutter verklapt aan de kinderen zijn speciale techniek zodat ze extra goed kunnen schieten. Een kinderfeestje in Groningen die bij ons veel wordt geboekt.

Lekker survivallen! 

Tijdens dit kinderfeestje in Groningen (7 tot 13 jaar) gaan de kinderen vlotten bouwen, varen en broodbakken op kampvuur. Een leuk samenspel waar de kinderen ook direct leren samenwerken.

Hierbij worden de kinderen los gelaten en krijgen ze vrij spel. Heel erg leuk om te doen en om te zien!

Met zijn allen het water op

Kanovaren op een kinderfeestje? Nergens kan je dat beter in Groningen! De kinderen krijgen korte instructies en mogen daarna het water op.

Let op: tot en met 14 jaar moet dit onder begeleiding gebeuren. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Kinderen schieten pijl en boog op een kinderfeestje in Groningen

Maar ook... een mountainbike kinderfeestje

Houden de kinderen wel van een actief middagje? Dan hebben wij ook nog een mountinebike kinderfeestje. De kinderen gaan een leuke mountainbiketocht tegemoet en ontdekken de mooiste plekjes van Groningen.

Wij organiseren nog meer dan alleen kinderfeestjes in Groningen!

Ook verzorgen wij andere leuke en bijzondere evenementen. Wil je bijvoorbeeld sporten met je bedrijf voor een stukje teambuilding? Geen probleem! Een trouwerij met een leuke band? Dat kan!

Een sportdag organiseren voor jouw school? Wij doen het allemaal want bij ons is namelijk alles bespreekbaar!

Iedereen praat er nog lang over na!

Een kinderfeestje in Groningen organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zit je bij ons goed!

Boek hieronder een arrangement naar wens. Ieder arrangement heeft zijn eigen charme en unieke karakter, maar één ding hebben ze met elkaar in gemeen en dat is dat ze allemaal enorm leuk zijn! 

Verjaardagfeestje voor jouw zoon of dochter organiseren in Groningen?

Boek hier jouw kinderfeestje in Groningen

 

Voor welke leeftijden zijn de kinderfeestjes?

De kinderfeestjes zijn voor kinderen t/m 14 jaar, maar vaak zien we dat oudere kinderen diverse activiteiten ook superleuk vinden. 

Bieden jullie ook koekhappen als kinderfeestje?

Ja! Koekhappen kan ook op onze locatie in Groningen. Wel raden wij aan om er een andere activiteit bij te boeken.