Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Kinderactiviteiten in Groningen

Voor de leukste kinderactiviteiten in Groningen ben je bij Camping Hof van Kolham aan het juiste adres. Onze unieke locatie samen met de leuke activiteiten zorgen ervoor dat kinderen bij ons een onvergetelijke tijd beleven. Elk seizoen hebben wij een passend aanbod van leuke kinderactiviteiten: kanoën, klimchallenges, boogschieten en diverse spelactiviteiten. Camping Hof van Kolham staat garant voor een middagje plezier! 

Bekijk direct alle kinderactiviteiten

De leukste kinderactiviteiten in Groningen

Ben je in de omgeving van Groningen op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen? Bij Camping Hof van Kolham, gelegen in het kleine dorpje Kolham (20 minuten rijafstand van Groningen), worden de leukste binnen- en outdooractiviteiten aangeboden. Goed of slecht weer? Dat maakt niet uit! Wij bewegen ons met het seizoen mee en kunnen daarom onze gasten altijd de leukste activiteiten aanbieden.

Kanovaren in Groningen

Bij goed weer kun je bij ons o.a. kanoën, klimmen, mountainbiken en boogschieten. Bij minder weer kun je terecht in onze sfeervolle binnenruimte. 

Kinderactiviteiten in Groningen in de zomervakantie

In de zomervakantie zijn de kinderen lekker vrij van school; ze hebben zeeën van tijd om leuke activiteiten te doen. Uiteraard kunnen jouw kinderen in de zomervakantie deelnemen aan onze kinderactiviteiten in Groningen. Elk seizoen is het op Camping Hof van Kolham één groot kinderfeest! 

Benieuwd welke kinderactiviteiten in Groningen in de zomervakantie worden georganiseerd? Pleeg zeker even een belletje. Wij vertellen jou graag alle zomeractiviteiten! 

Leuke buitenactiviteiten in Groningen

Terug naar de Middeleeuwen, survivallen midden in de natuur, een schot in de roos wagen of de mooie omgeving per kano ontdekken. De stoerste en leukste outdooractiviteiten in Groningen worden georganiseerd door Camping Hof van Kolham! Benieuwd naar wat wij nog meer voor bijvoorbeeld het kinderfeestje van uw zoon of dochter, een bedrijfsuitje of scholen kunnen betekenen? Wij staan u graag telefonisch te woord: 0612505050.

Leuke kinderactiviteiten in Groningen

Kinderactiviteiten binnen

Is het minder weer? Maakt niet uit! Wij hebben ook diverse kinderactiviteiten voor binnen. Deze worden allemaal georganiseerd in onze ruime binnenruimte. Hier worden o.a. diverse spelactiviteiten georganiseerd en worden er muziekoptredens en een pubquiz gehouden. 

Kinderfeestje in Groningen organiseren?

Camping Hof van Kolham is dé totaalaanbieder van leuke activiteiten, welke geschikt zijn voor elk kinderfeestje. Door inspanning lekker ontspannen. Dat staat in het teken tijdens het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. De activiteiten, welke geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar, staan garant voor een onvergetelijke middag vol fun en gezelligheid.

Een kinderfeestje in de omgeving van Groningen organiseren? Voor de allerkleinsten, kinderen of tieners? Bij Camping Hof van Kolham is het allemaal mogelijk. Daarnaast hebben wij voor verschillende leeftijdsgroepen speciale arrangementen. Bijvoorbeeld: In de middag eerst samen kanoën, waarna je de dag afsluit met een gezellige BBQ. Is het minder meer maar wil je wel gezellig met alle kinderen barbecueën? Bij Camping Hof van Kolham is het tevens mogelijk om binnen te barbecueën. Voor deelname aan één van onze arrangementen geldt een minimale deelname van 10 personen. 

Bekijk alle kinderfeestjes

Kinderactiviteiten in Groningen

Geen kinderfeestje zonder snack

De kinderen kijken naar aan actieve dag altijd halsreikend uit naar beloningen, zoals heerlijke snacks en drankjes. Een rondje limonade en een certificaat als beloning zit bij ieder arrangement inbegrepen. Een extraatje voor de kinderen :-)

Wil je een slagroomgebak, patat en een snack of iets anders? Dat kan! Dit zijn extra arrangementen die je af kunt nemen.

Organiseer een kinderfeestje naar wens

Familie-uitjes in Groningen

Kinderactiviteiten zijn eigenlijk familie-uitjes. Zie je de kinderen genieten? Dan geniet jij ook. Camping Hof van Kolham biedt jou allerlei leuke familie-uitjes aan in Groningen. Je hebt natuurlijk al gelezen wat er allemaal kan op de camping, maar toch willen we onze familie-uitjes nog even uitlichten. 

  • Boogschieten
  • Klimmen op de klimmuur
  • Muziekoptredens en pubquiz

Kinderactiviteit in Groningen

* Leuke buitenactiviteit en klimmen op de klimmuur

Meer informatie over de familie-uitjes vind je eenvoudig terug op de website van Ecomotion (onderdeel van Camping Hof van Kolham. 

Kom naar onze unieke locatie nabij Groningen!

Voor een onvergetelijke middag waarbij plezier en gezelligheid vooropstaat ben je bij Camping hof van Kolham nabij Groningen aan het goede adres. Voor kinderen van alle leeftijden worden de leukste binnen- en outdooractiviteiten georganiseerd. 

Kom je ook naar onze unieke locatie om kennis te maken met de leukste kinderactiviteiten in Groningen? Kom gerust eens langs en ervaar het zelf! 

Kinderactiviteit vastleggen

Wat is leuk om te doen met een 10-jarige?

Ecomotion en Camping Hof van Kolham organiseren voor 10-jarige leuke kinderuitjes:

  • Ridder kids klimparty
  • Ridder kids boogparty
  • Ridder kids plus+ party
  • Boogschutter plus+ party
  • Kids kanoparty

Lees hier alle informatie over de verschillende kinderactiviteiten in Groningen..