Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Bedrijfsuitje Groningen

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Groningen waarbij gezelligheid vooropstaat? Camping Hof van Kolham, gelegen aan de Hoofdweg in Kolham, heeft een breed aanbod aan superleuke bedrijfsactiviteiten. Van een middagje boogschieten tot aan een teambuildingsactiviteit, afsluitend met een BBQ buffet. Bij Camping Hof van Kolham vul je jouw bedrijfsfeestje naar eigen wens in. 

Ontmoet je collega's in een andere omgeving

De leukste middagen met je collega's beleef je tijdens een bedrijfsuitje in Groningen. Even lekker weg uit alle hectiek en je collega's in een andere omgeving ontmoeten. Camping Hof van Kolham biedt voor het beleven van een gezellig middagje samen met collega's vele mogelijkheden. Wij organiseren graag jouw bedrijfsfeestje en verzorgen die tot in de puntjes. Zo kun je tijdens jouw bedrijfuitje op Camping Hof van Holham rekenen op leuke activiteiten, koffie/thee, lunch en BBQ/buffet. 

De minimale groepsgrootte om een bedrijfsuitje op Camping Hof van Kolham te realiseren moet 20 personen zijn. Vanaf deze groepsgrootte verzorgen wij bedrijfsuitjes in Groningen, uiteraard geheel op maat

Organiseer direct jouw bedrijfsfeestje

Bedrijfsuitje in Groningen

Jouw bedrijfsuitje in Groningen op Camping Hof van Kolham kan bestaan uit meerdere activiteiten, met of zonder lunch of BBQ. De mogelijkheden op onze ruime camping in Groningen zijn zeer divers. Zo hebben jij, en jouw collega's, een tot in de puntjes verzorgde middag waarbij plezier vooropstaat.

De leukste outdooractiviteiten

Wij organiseren de leukste outdoor- en groepsactiviteiten voor elke doelgroep. De programma's passen wij volledig aan de doelgroep aan, zodat het voor iedereen naar wens is. Ga bijvoorbeeld samen met je collega's kanoën of boogschieten. Twee leuke activiteiten om je collega's op een andere manier te leren kennen. De net genoemde activiteiten zijn enkel twee activiteiten uit ons aanbod. Wij raden je aan om contact met ons op te nemen voor het actuele aanbod aan activiteiten voor jouw bedrijfsuitje in Groningen. In het voor- en naseizoen kan het namelijk weleens voorkomen dat het aanbod wat breder is dan het aanbod dat wij in het hoogseizoen hebben.

Indooractiviteiten in Kolham

Wordt er op de dag dat jij een bedrijfsuitje hebt gepland minder weer verwacht? Op onze camping kun je diverse indooractiviteiten doen, het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Zo hebben wij naast de leuke outdooractiviteiten ook binnen-spelarrangementen, een pubquiz en muziekoptredens. Bij Camping Hof Van Kolham vul je jouw bedrijfsuitje geheel naar wens in. 

Bekijk alle activiteiten

Bedrijfsuitje Groningen

Een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsuitje in Groningen

Wij, Camping Hof van Kolham, verzorgen graag jouw bedrijfsuitje tot in de puntjes. Je kunt jouw bedrijfsuitje in Groningen zelf invullen. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een bedrijfsuitje op Camping Hof van Kolham eruit kan zien.  

8:30 - Aanvang/inloop met koffie/thee en iets lekkers
9:00 - Vergaderen met koffie/thee en water
12:30 - Lunch met soep, div. broodjes, beleg en fruit
13:30 - Activiteit naar keuze zoals Boogschieten of Teambuilding
15:30 - Borrel
16:00 - BBQ buffet
18:00 - Einde

Heb je speciale wensen? Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, bij Camping Hof van Kolham kan jouw bedrijfuitje geheel op maat worden gemaakt. 

Speciale arrangementen

Voor alle doelgroepen hebben wij speciale arrangementen te bieden. Wil je deelnemen aan één van onze arrangementen? Graag willen wil benadrukken dat het een vereiste is dat de groep waarmee je wilt deelnemen uit minimaal 20 personen moet bestaan. 

BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje met overnachting 

Uniek bij Camping Hof van Kolham: een bedrijfsuitje met overnachting. 

Ben je van plan om dit jaar een bedrijfsuitje met overnachting te organiseren? Leuk! Bij Camping Hof van Kolham is dit mogelijk. Gezellig met elkaar een activiteit ondernemen waarna je de dag afsluit met een leuke groepsovernachting. Buiten het reguliere kampeerseizoen is onze camping in Groningen geschikt voor groepskamperen. Heb je het personeelsuitje dus buiten deze periode gepland staan? Dan kan je op ons kampeerterrein groepskamperen (enkel mogelijk buiten kampeerseizoen). Neem hiervoor contact met ons op. 

Ja, ik wil een personeelsuitje met overnachting!