Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Groepsactiviteit in Groningen

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit Groningen voor het jaarlijkse vrienden- of familieuitje of een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Camping Hof van Kolham verzorgt de leukte activiteiten voor groepen vanaf 10 personen. Kom boogschieten, neem deel aan één van onze teambuildingactiviteiten en sluit af met een gezellige barbecue. Op onze camping in Groningen worden de leukste groepsactiviteit voor jong en oud georganiseerd! 

Ontdek alle groepsactiviteiten groningen

Groepsactiviteit Groningen bij Camping Hof van Kolham

Even weg uit de dagelijkse sleur en met vrienden of familie een gezellige middag tegemoet gaan waarbij gezelligheid en plezier vooropstaat? Bij Camping Hof van Kolham, een kleine camping in het noorden van Nederland, ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij bewegen ons met het seizoen mee en de groepsactiviteiten die wij aanbieden kunnen per seizoen verschillend zijn. Het ligt natuurlijk ook maar net aan het weer. Maar dat komt pas later aan bod, eerst vertellen we je over alle activiteiten die er op onze camping te doen zijn. Welke groepsactiviteit in Groningen past helemaal bij jullie?

Groepsactiviteit Groningen

Bovenstaand is een impressie van een van onze teambuildingactiviteiten. Als je goed kijkt, zie je op de achtergrond de klimmuur (linkertoren van 'het kasteel'). Durf jij deze hoge toren te beklimmen? Ga de uitdaging aan en geniet van het prachtige uitzicht. Klimmen op de klimmuur is voor het hele gezin een leuke groepsactiviteit in Groningen.

Buitenactiviteiten in Groningen

 • Boogschieten
 • Teambuildingactiviteiten
 • Mountainbiken door de natuur
 • Kompasloop
 • Klimmen (de leukste groepsactiviteit in Groningen)
 • Kanovaren en vlotten bouwen

De leukste binnenactiviteiten

 • Pubquiz
 • Nostalgische bordspellen

Reserveer jouw groepsactiviteit in groningen 

Camping Hof van Kolkam: toplocatie voor groepsactiviteiten

Ben je dus nog op zoek naar een mooie locatie waar tal van leuke groepsactiviteiten, zowel binnen als buiten, te doen zijn? Ontdek alle groepsactiviteiten in Groningen van Camping Hof van Kolham en reserveer jouw favoriete activiteit of arrangement. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Boogschieten Groningen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een bepaalde activiteit? Neem gerust contact met ons op: 0612505050 - info@hofvankolham.nl.

Wij bieden groepsactiviteiten aan voor een vrienden- of familieuitjekinderfeestjeschooldagen en bedrijven

Leuke kinderfeestjes in Groningen

Niet alleen voor leuke groepsactiviteiten ben je bij Camping Hof van Kolham op de juiste plek, maar ook voor het organiseren van een kinderfeestje zit je bij ons ongetwijfeld goed! Kinderen kunnen op onze locatie voor kinderfeestjes van alles doen: mountainbike crossen over het terrein, katapult bouwen en schieten, kabouterodrachten en meer.

Kanovaren in Groningen

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Bekijk alle kinderfeestjes

Arrangementen groepsactiviteit

Groepsactiviteit Groningen in arrangementsvorm? Per doelgroep hebben wij speciale programma's/arrangementen en maatwerk is mogelijk. Een voorbeeld: in de middag boogschieten, waarna je de dag afsluit met een barbecue. Bij heerlijk zomers weer kun je gezellig buiten barbecueën, bij minder weer bieden wij jou de mogelijkheid om binnen te barbecueën. Naast de klassiekers, zoals een groepsactiviteit met barbecue, hebben we nieuwe arrangementen samengesteld. Zo hebben wij voor elke doelgroep een geschikt arrangement en kan iedereen de leukste tijd beleven op onze camping. 

Onze arrangementen op een rijtje: 

 • Adventure arrangement; actief bezig zijn in de buitenlucht met activiteiten naar keuze. Inclusief koffie/thee, koek en een barbecuebuffet.
 • Boerenboeldag; trek je overall aan en beleef het plattelandsleven op een leuke manier: hooivork darten, overall hangen, koemelken. Inclusief koffie/thee, koek, stamppot- of barbecuebuffet.
 • Slag bij Kolham 'de Veldtocht'; waan jezelf in middeleeuwse sferen en neem deel aan verschillende activiteiten in de thematische stijl van de 'Slag bij Kolham'. Inclusief koffie/thee, koek, buffet of barbecue.
 • Middeleeuwse themafeesten; actief de middeleeuwse sfeer beleven met live entertainment en/of spellen.
 • Familiedagarrangement; een gezellige familiedag rond het Koetshuys. Activiteiten zoals wandelen en/of boogschieten mogelijk. Ter afsluiting: koud buffet of barbecue. 
 • Slag bij Kolham spelarrangement; nostalgische bordspellen met een Middeleeuwse twist. Inclusief koffie/thee, koek, buffet of barbecue. 
 • 't Roegwold arrangement; kanovaren en wandelen door de prachtige Groningse natuur. Onderweg wordt u verrast met een boerenpicknick. Inclusief koffie/thee en transport.

ARRANGEMENT BOEKEN

Een gecombineerde vakantie in het noorden

Actieve vakantie in het Noorden, in Groningen, tegemoet gaan? Camping Hof van Kolham is een kleine camping bij Hoogezand, Veendam, Windschoten, Zuidbroek en Zuidlaren waar voor jong en oud leuke en actieve activiteiten te doen zijn. Combineer jouw (kampeer)vakantie met leuke activiteiten zoals vlotten bouwen, boogschieten, klimmen op de klimmuur en beleef een toffe actieve vakantie in Groningen op Camping Hof van Kolham. Jouw georganiseerde groepsactiviteit Groningen kan dus nog veel specialer worden! Ontdek snel de unieke combinaties en boek jouw vakantie bij onze kleinschalige camping in het noorden van Nederland. 

Direct een gecombineerde vakantie boeken