Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Actieve vakantie Nederland

Een leuke en actieve vakantie tegemoet gaan in Nederland? Bij Camping Hof van Kolham, zowel een kleinschalige camping als locatie voor diverse activiteiten, ben je aan het juiste adres. Wij maken een gecombineerde vakantie van ontspanning en actief bezig zijn mogelijk. Kamperen in de Groningse natuur, samen met het hele gezin diverse binnen- en buitenactiviteiten doen, de omgeving ontdekken... Kom naar onze camping in Noord-Nederland en ervaar zelf hoe een actieve vakantie in Nederland is! 

Actieve vakantie Nederland volwassenen

"Wij hebben heerlijk 12 dagen op deze camping gestaan. 'Back to basic' (met stiekem toch wel 16a) en lekker in de natuur. Ook lekker een paar dagen stad Groningen in geweest op onze fietsen. Super verblijf gehad. Komen zeker nog eens terug."  - Fam. de Kleijn

ACTIEVE VAKANTIE IN NEDERLAND BOEKEN

Wat houdt een actieve vakantie in Nederland in?

Wanneer je op zoek bent naar een actieve vakantie in Nederland kun je dat op veel verschillende manieren ervaren. Eén van die manieren is gewoon lekker met het hele gezin leuke uitjes ondernemen in de omgeving, in Groningen. Echter is het tijdens je vakantie op onze camping in Kolham niet nodig om de camping af te gaan om een actieve vakatie te hebben. Op de camping worden namelijk dagelijks tal van leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Activiteiten voor de allerkleinsten en tieners

De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld koekhappen. Tieners worden meegenomen op een leuk avontuur. Activiteiten die hierbij horen zijn: kanoën, klimmen op de klimmuur en boogschieten. Ook zij beleven een heerlijke actieve vakantie Nederland!

Superleuke binnenactiviteiten

Daarnaast worden er diverse binnenactiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Van binnen-spelarrangementen tot een pubquiz en van spectaculaire muziekoptredens tot Middeleeuwse evenementen. Bij Camping Hof van Kolham kan iedereen zich naar hartenlust vermaken. 

Actieve vakantie Nederland

Kom je ook een leuke en actieve vakantie in Nederland beleven bij Camping Hof van Kolham? Via onderstaande link boek je eenvoudig je vakantie.

Kamperen in de Groningse natuur

Na al die leuke activiteiten is het ook wel fijn dat je niet meer de camping af hoeft om even je rustmomentje te zoeken. Op de camping, prachtig gelegen in het groen, vind je twee typen kampeerplaatsen waarop je kunt kamperen; De 'normale' kampeerplaats en de natuurplek. Beide plaatsen zijn omgeven door veel groen, wat zorgt voor voldoende privacy. Net zo fijn... 

Kampeerplaats; ruime kampeerplaatsen in de natuur, die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans. De plaatsen beschikken over 10A stroom. 

Natuurplek; voor de back-to-basic liefhebbers zijn onze natuurplekken perfect! Geen stroomvoorziening, natuurlijke ligging... Het komt puur aan op rust, natuur en ontspanning! 

Kamperen in de natuur, tijdens je vakantie op Camping Hof van Kolham komt dit ongetwijfeld aan bod. Ontdek welke kampeerplaats jouw voorkeur heeft en boek jouw kampeervakantie in Groningen bij Camping Hof van Kolham. 

Ja, ik wil mijn kampeervakantie boeken

Minicamping Groningen

Caravan huren in Noord-Nederland

Daarnaast, voor gasten die niet over een eigen kampeermiddel beschikken, is het mogelijk om een caravan bij ons te huren. Ben je bijvoorbeeld op doorreis en wil je van verschillende provincies de natuur verkennen? Dan is een verblijf in een van onze caravans een goede keuze. Eerst een stukje wandelen of fietsen, waarna je heerlijk tot rust komt in je eigen caravan om de volgende dag weer genoeg meters te kunnen maken. Kom naar Camping Hof van Kolham en vul jouw actieve vakantie in Nederland in zoals jij dat voor ogen hebt. Heerlijk! 

Activiteiten voor bedrijven in Nederland

Jong en oud, met vrienden of collega's; wij hebben voor iedereen een passend aanbod van leuke groepsactiviteiten. Ook wanneer je op zoek bent naar leuke activiteiten voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, zit je bij Camping Hof van Kolham goed. Wij organiseren wekelijks leuke teambuilding- en groepsactiviteiten, die zorgen voor een nog leukere werksfeer! De teambuilding- en groepsactiviteiten zijn ook te combineren met bijvoorbeeld een afsluitende barbecue. Bekijk gerust onze arrangementen om een beter beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is voor jouw (bedrijfs)uitje. 

Bekijk arrangementen

De leukste activiteiten in Groningen

Niet alleen op de camping zijn er leuke activiteiten te doen voor jong en oud, maar ook de omliggende steden en dorpen zijn rijk aan musea, historische gebouwen, veelzijdige natuurgebieden en sfeervolle terrasjes voor een onvergetelijke dag. Om een beter beeld te krijgen van de omgeving hebben we de beste tips alvast voor je verzameld. Bekijk ze hier.

Kamperen combineren met een wandel- of fietstocht

Natuurlijk is een actieve vakantie in Nederland niet alleen maar activiteiten doen in de vorm van boogschieten, teambuildingspellen of dergelijke. Een actieve vakantie is ook: prachtige wandel- en fietstochten maken door de natuur. En dat kan vanaf onze camping in Groningen. Met Natuurgebied 't Roegwold als achtertuin, grote steden én mooie plekjes in de buurt, kan je vanaf onze camping de mooiste wandel- en fietstochten maken. Benieuwd? Tijdens je vakantie vertellen we je graag de mooiste plekjes in Groningen.

Actieve vakantie in Nederland boeken

Een heerlijke, actieve vakantie in Nederland tegemoet gaan? Boek dan snel jouw vakantie bij Camping Hof van Kolham en beleef een vakantie als nooit tevoren. Op onze Camping in Groningen vermaakt jong en oud zich ongetwijfeld! 

"Heerlijk rustig gelegen camping in een mooi (ondergewaardeert) gebied. Je kunt er volop fietsen in fraaie gelegen natuurgebieden. Er is ook een mooi bos in de nabijheid(loopafstand) waar je lekker kunt wandelen. Lijkt een beetje op een doolhof. De eigenaars zijn vriendelijke mensen waarmee in overleg veel mogelijk is. Zeer geschikt voor avonturiers." - Jan Bouwmeester

Boek mijn vakantie