Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Groepskamperen

Word jij ook zo blij van groepskamperen midden in de prachtige natuur? Dan ben je bij Hof van Kolham aan het juiste adres. Onze camping voor groepskamperen grenst aan natuurgebied 't Roegwold, maar is ook slechts enkele minuten fietsen vanaf de gezellige stad Groningen. Hier vind je rust en natuur, maar ook met shoppen en een terrasje pakken vlakbij is onze camping de perfecte plek voor veelzijdig groepskamperen.

Komen jullie ook groepskamperen?

Bij Hof van Kolham, net buiten de stad Groningen, zijn groepen van harte welkom. Wil je graag met vrienden, familie, collega´s of de vereniging een weekendje weg? Dan is groepskamperen in eigen land een fantastisch idee! Bovendien is de reistijd naar de veelzijdige provincie Groningen erg kort, zodat je snel je eigen tenten op kunt zetten.

Buiten het reguliere kampeerseizoen om staat onze camping in het teken van groepskamperen. Wil je in alle rust kamperen en genieten van de natuur? Of juist samen sportieve, stoere activiteiten doen? Bij ons kan het allemaal. Wij hebben al veel ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, sporten en kanovaren.

Samen de leukste activiteiten doen

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een heel scala aan leuke activiteiten aan. Wil je op avontuur gaan, aan de teambuilding werken of een aan een sportdag meedoen? Dat kan! 

Samen op avontuur gaan is ook voor volwassenen ontzettend leuk. Doe bijvoorbeeld mee met de kanotocht over het nabijgelegen Schildmeer. We kunnen ook met jullie groep gaan mountainbiken door de regio. En is het slecht weer? Dan organiseren we leuke binnenactiviteiten. Bijvoorbeeld een uitdagende hindernisbaan of gezellige pubquiz.

Kom je met collega´s naar Hof van Kolham? Dan kun je naast groepskamperen ook in onze mooie vergaderzaal terecht. Vergaderen of brainstormen met uitgebreide lunch, een teambuildingsactiviteit zoals boogschieten, een volledig verzorgde borrel en barbecue? Wij regelen het voor je! Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje

Wil je liever een dag niet vergaderen? Ook dat is mogelijk. Speciaal voor bedrijven organiseren we namelijk een op maat gemaakte sportdag. Heerlijk samen voetballen, boogschieten of mountainbiken? Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk.

Bekijk alle mogelijke activiteiten

gezellig groepskamperen Groningen

Groepskamperen met veel of weinig luxe?

Willen jullie groepskamperen met veel of weinig luxe? Op onze mooie camping in Groningen hebben jullie de keus uit diverse soorten kampeerplekken.

Voor tenten en kleine campers zijn de basisplaatsen erg geschikt. Op de foto hierboven krijgen jullie een indruk van zulke plaatsen. Hier heb je per plek 10 ampère stroom. Vooral de locatie is erg mooi: omringd door bomen en heggetjes.

Willen jullie echt midden in de natuur groepskamperen? Dan zijn de natuurplekken helemaal jullie ding. Hier kun je alleen een tent opzetten, waardoor je dat echte back-to-basic-gevoel ervaart. Bovendien heb je hier geen stroomvoorziening.

Zijn jullie juist meer het type luxe kampeerders? Op de camperplekken voor caravans en campers ervaren jullie precies die luxe. Deze plekken zijn verhard, zodat je makkelijk op- en af kunt rijden. Elke camper-/caravanplek is voorzien van maar liefst 16 ampère stroom.

Ontdek alle kampeermogelijkheden

Jullie weekendje weg reserveren

Ben jij ook zo enthousiast over groepskamperen op Hof van Kolham? Vertel dit dan snel aan alle vrienden, collega´s, familie of verenigingsleden en plan de data. 

Heb je eenmaal een weekend gekozen, dan kun je jullie weekendje groepskamperen reserveren. Neem daarvoor contact met ons op via: 06-12505050 of info@hofvankolham.nl.