Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Groepskamperen

Word jij ook zo blij van groepskamperen midden in de prachtige natuur? En ben je voor een grote schoolklas, scouting- of vriendengroep, vereninging of familie op zoek naar een camping waar je kan groepskamperen? Dan ben je bij Hof van Kolham aan het juiste adres. Onze camping voor groepskamperen grenst aan natuurgebied 't Roegwold, maar is ook slechts enkele minuten fietsen vanaf de gezellige stad Groningen. Hier vind je rust en natuur, maar ook met shoppen en een terrasje pakken vlakbij is onze camping de perfecte plek voor veelzijdig groepskamperen.

"Heerlijk rustig gelegen camping in een mooi (ondergewaardeert) gebied. Je kunt er volop fietsen in fraaie gelegen natuurgebieden. Er is ook een mooi bos in de nabijheid (loopafstand) waar je lekker kunt wandelen. De eigenaars zijn vriendelijke mensen waarmee in overleg veel mogelijk is. Zeer geschikt voor avonturiers." - Fam. Bouwmeester

Groepskamperen is mogelijk buiten het reguliere kampeerseizoen.

Nu boeken 

of even verder lezen voor meer informatie...

Groepskamperen in Groningen

Bij Hof van Kolham, net buiten de stad Groningen, zijn groepen van harte welkom. Wil je graag met vrienden, familie, collega´s of de vereniging een weekendje weg? Dan is groepskamperen in eigen land een fantastisch idee! Bovendien is de reistijd naar de veelzijdige provincie Groningen erg kort, zodat je snel je eigen tenten op kunt zetten.

Groepskamperen Groningen

Buiten het reguliere kampeerseizoen om staat onze camping in het teken van groepskamperen. Wil je in alle rust kamperen en genieten van de natuur? Of juist samen sportieve, stoere activiteiten doen? Bij ons kan het allemaal. Wij hebben al veel ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, sporten en kanovaren.

Leuke groepsactiviteiten

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij superveel leuke activiteiten aan. Wil je op avontuur gaan, aan de teambuilding werken of een aan een sportdag meedoen? Dat kan! 


groepsactiviteiten in de buitenlucht

Samen op avontuur gaan is ook voor volwassenen ontzettend leuk. Doe bijvoorbeeld mee met de kanotocht over het nabijgelegen Schildmeer. We kunnen ook met jullie groep gaan mountainbiken door de regio. En is het slecht weer? Dan organiseren we leuke binnenactiviteiten. Bijvoorbeeld een uitdagende hindernisbaan of gezellige pubquiz.

Wil je liever een dag niet vergaderen? Ook dat is mogelijk. Speciaal voor bedrijven organiseren we namelijk een op maat gemaakte sportdag. Gezellig samen voetballen, boogschieten of mountainbiken? Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk.

Bekijk alle mogelijke activiteiten

Arrangementen groepsactiviteiten

Wat leuk dat je een groepsactiviteit wil ondernemen! Speciaal voor groepen hebben wij unieke arrangementen, zoals een outdoorarrangement, familiedagarrangement en nog veel meer! In de middag word je ontvangen door koffie of thee, daarna volgt een groepsactiviteit en ter afsluiting een koud buffet of barbecue. Gezellig! 

Elk arrangement is anders, neem dus zeker een kijkje! 

Arrangementen voor groepsactiviteiten

Kamperen Groningen

Groepskamperen met veel of weinig luxe?

Willen jullie groepskamperen met veel of weinig luxe? Op onze mooie camping in Groningen hebben jullie de keus uit diverse soorten kampeerplekken.

Voor tenten en kleine campers zijn de basisplaatsen erg geschikt. Op de foto hierboven krijgen jullie een indruk van zulke plaatsen. Hier heb je per plek 10 ampère stroom. Vooral de locatie is erg mooi: omringd door bomen en heggetjes.

Willen jullie echt midden in de natuur groepskamperen? Dan zijn de natuurplekken helemaal jullie ding. Hier kun je alleen een tent opzetten, waardoor je dat echte back-to-basic-gevoel ervaart. Bovendien heb je hier geen stroomvoorziening.

Zijn jullie juist meer het type luxe kampeerders? Op de camperplekken voor caravans en campers ervaren jullie precies die luxe. Deze plekken zijn verhard, zodat je makkelijk op- en af kunt rijden. Elke camper-/caravanplek is voorzien van maar liefst 16 ampère stroom.

Ontdek alle kampeermogelijkheden

Groepskampeerterrein en locatie voor (groeps)activiteiten

Camping Hof van Kolham is een perfect groepskampeerterrein maar tegelijkertijd ook dé locatie voor groepsactiviteiten. Je kan namelijk op de locatie diverse teambuildingactiviteiten ondernemen gecombineerd met een uitgebreide lunch. Maar ook voor vergaderingen in Groningen is Camping Hof van Kolham de ideale bestemming.

Vergaderen met collega's? Dat is mogelijk! 

Kom je met collega´s naar Hof van Kolham? Dan kun je naast groepskamperen ook in onze mooie vergaderzaal terecht. Vergaderen of brainstormen met uitgebreide lunch, een teambuildingsactiviteit zoals boogschieten, een volledig verzorgde borrel en barbecue? Wij regelen het voor je! Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje

Groepskamperen boeken? 

Ben jij ook zo enthousiast over groepskamperen op Hof van Kolham? Vertel dit dan snel aan alle vrienden, collega´s, familie of verenigingsleden en plan de data. 

Heb je eenmaal een weekend gekozen, dan kun je jullie weekendje groepskamperen reserveren. Neem daarvoor contact met ons op via: 06-12505050 of info@hofvankolham.nl.

Boek jouw groepsvakantie