Menu Boek online
Doe eens gek, doe eens Groningen...

Natuurcamping Groningen

Lekker in alle rust genieten van de Groningse natuur? Dan ben je op zoek naar een natuurcamping in Groningen. Camping Hof van Kolham is zo een camping die zich in de natuur bevindt. En nog belangrijker: Natuurgebied 't Roegwold is onze achtertuin. Vanaf onze natuurcamping kan je de mooiste wandel- en fietsroutes nemen die je leiden langs de mooiste plekjes van dit natuurgebied

Natuurcamping Groningen

Nieuw op onze natuurcamping in Groningen: safaritenten voor 6 personen.

Bekijk het aanbod - Boek direct

Natuurcamping Groningen: Camping Hof van Kolham

Je bent aan het zoeken naar een natuurcamping in Groningen. 's Ochtends in stilte wakker worden, helemaal één worden met de natuur, leuke outdooractiviteiten doen. Er zijn zoveel redenen waarom een vakantie in de natuur als heerlijk wordt ervaren. En begrijpelijk. Wekelijks heb je te maken met veel drukte, hectiek en mensen om je heen. Het is dan weleens lekker om de rust op te zoeken en even weg te gaan uit je dagelijkse sleur. En daarvoor ben je op onze natuurcamping in Groningen helemaal op de juiste plek.

Camping Hof van Kolham:

  • 25 kampeerplaatsen, 1 trekkerscaravan
  • Natuurgebied 't Roegwold als achtertuin
  • Rust en natuur staan centraal
  • Ideale voorzieningen voor een rustvakantie

Welke verblijfsmogelijkheid kies jij?

Hoe beleef jij graag een vakantie in de natuur? Op een kampeerplaats, natuurplek of in een trekkerscaravan? Jouw vakantie op onze natuurcamping in Groningen vul jij in zoals jij dat voor ogen hebt. 

Echt helemaal één worden met de natuur? Dan rijden wij onze natuurplekken aan, deze hebben geen stroom en zijn mooi natuurlijk gelegen.  

Groene camping Groningen

BEKIJK ALLE VERBLIJFOPTIES

Wij vinden rust erg belangrijk

Een vakantie in de natuur, en in het bijzonder op onze natuurcamping in Groningen, staat helemaal in het teken van rust en beleving. Wij staan echt bekend als een kleine camping, wat betekent dat je bij ons in alle rust kampeert.

Weinig kampeerplaatsen, dicht bij een bijzonder natuurgebied en een rustige sfeer maken van onze natuurcamping de ideale vakantiebestemming voor natuur- en rustliefhebbers. 

Vakantie in de natuur

Camping in de natuur

Camping Hof van Kolham is een camping in de natuur. Tijdens je vakantie ga je heerlijke rust ervaren, op een kampeerplaats of in een trekkerscaravan.

Maar: op onze groene camping kan je ook leuke outdooractiviteiten ondernemen, zoals boogschieten, kanovaren, vlotten bouwen; de mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met Ecomotion, onderdeel van Camping Hof va Kolham, bieden wij leuke outdoor- en groepsactiviteiten in Groningen aan.

Kom naar onze natuurcamping in Groningen

Ook in alle rust vakantie vieren op een natuurcamping in Groningen? Kom naar Camping Hof van Kolham en ervaar zelf hoe fijn het is om op een natuurcamping te verblijven. Zien we jou binnenkort? 

Groetjes Dick & Agnes de Boer

Vakantie in de natuur boeken